Diari La Veu del País Valencià
Rajoy es reincopora aquest dimecres com a registrador a Santa Pola

L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy, que el passat divendres 15 de juny, va renunciar al seu escó al Congrés, s’incorporarà aquest dimecres a les 9 hores al despatx on té plaça a Santa Pola (el Baix Vinalopó) com a registrador de la propietat.

Segons ha relatat als periodistes el registrador que durant els últims 28 anys ha ocupat interinament la seua plaça en el registre de la propietat número 1 de la localitat, Francisco Riquelme, “demà ha d’estar treballant ací, amb normalitat”. “Hui ha pres possessió d’acord a la llei i ha conegut el personal”, un total de set empleats, als quals ha saludat de forma “normal” d’un en un.

Riquelme, que és amic personal de l’expresident, ha explicat que Rajoy ha dit als seus nous col·laboradors que està “encantat” de conéixer-los i que, a partir d’ara, “col·laboraran junts”.

El registrador ha afegit que Rajoy “tenia ganes d’incorporar-se a la seua vida normal i privada” i que, almenys de moment, l’exlíder del PP “viurà ací i els caps de setmana haurà d’anar a sa casa, com qualsevol funcionari”.

Riquelme ha assegurat que Rajoy “es posarà al dia” amb facilitat “perquè és una persona intel·ligent” i ha repetit que “demà ha d’estar ací en l’horari de registrador, que és de 9 a 17 hores al públic”. També ha manifestat que no ha parlat de l’actualitat política amb l’expresident: “Jo de política amb els amics no parle”.

Rajoy ha estat al despatx aquest matí i aquesta vesprada, després d’arribar en el tren AVE a Alacant poc abans del migdia. La presència del polític popular no ha passat desapercebuda en aquesta turística població i des de l’hora de dinar han circulat en les xarxes socials diverses fotografies seues passejant amb Riquelme.

Comparteix

Icona de pantalla completa