Diari La Veu del País Valencià
Renfe programa trens nocturns per a connectar Elx i Sant Vicent del Raspeig amb les Fogueres

Renfe ha programat una oferta especial de trens nocturns de rodalia que circularan entre Alacant i Elx (Línia C1) i entre Alacant i Sant Vicent del Raspeig (línia C3). La companyia ha establit aquest servei extraordinari entre els dies 23 i 25 per a facilitar l’assistència a les Fogueres de Sant Joan.

Les principals actuacions se centren en la posada en circulació de trens de rodalia entre Elx i Alacant durant les 24 hores del dia, ha indicat la companyia ferroviària en un comunicat.

El trajecte entre ambdues ciutats comptarà amb un ampli ventall de trens diürns i nocturns, tant en el sentit d’anada com en el de tornada a Alacant. Entre Elx i Alacant es proposa una oferta extra superior a les 12.000 places, que s’afegeixen a l’oferta habitual. La durada del trajecte és de vora 22 minuts entre ambdues estacions. Pel que fa a la línia C3, Renfe ha programat una oferta extra de 5.000 places. La durada del viatge és d’aproximadament 10 minuts entre les estacions de Sant Vicent Centre i Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa