Diari La Veu del País Valencià
Els candidats de Compromís participen a Elx en l’últim debat sobre Europa
RedactaVeu / Elx

El debat, que ha estat presentat per la periodista Cristina Mollà i Marian Campello, membre de l’executiva de Compromís per Elx, ha tingut lloc al Casal Jaume I d’Elx i en ell ha participat també la diputada i portaveu local, Mireia Mollà.

Durant l’acte els candidats han respost a preguntes sobre l’abstenció en els comicis europeus, la transparència de l’administració europea, la política fiscal de la Unió, les alternatives a les mesures de la troika o la lluita contra l’atur juvenil, entre altres.

Així mateix, els cinc candidats han respost a les preguntes enviades pels ciutadans i ciutadanes via twitter.

En el debat també han intervingut Joana Pascual i l’il·licità Antonio García, candidats a formar part de la resta de la candidatura electoral, ja que en estes primàries no només s’escull el cap de llista, sinó la candidatura sencera.

Les persones que isquen escollides s’integraran en la llista electoral que Compromís confeccionarà junt a altres forces polítiques de l’Estat per a les eleccions del 25 de maig.

Cal recordar que des de hui fins el dimecres 19 de març les 11.577 persones inscrites en el cens de Compromís per a les primàries poden votar de manera on-line en la pàgina primaries.compromis.ws. A més, el divendres 21 de març es portarà a terme la votació presencial en les seus de Compromís (a esta comarca s’habilitaran seus a Elx, Crevillent i Santa Pola).

Comparteix

Icona de pantalla completa