Diari La Veu del País Valencià
La mare d’Eva Ortiz vota en les primàries del PP sense estar en el cens d’inscrits

La candidatura de María Dolores de Cospedal estudia impugnar una mesa electoral a Oriola (Baix Segura) per a permetre que vote en les primàries del partit la mare de la secretària general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Eva Ortiz, sense estar en el cens, segons han informat a Europa Press fonts populars.

Durant aquesta vesprada de dijous, les diferents candidatures han denunciat les primeres presumptes irregularitats en les meses de votació, que fins a aquest migdia s’havia desenvolupat sense “incidències destacades”, segons el comité organitzador del congrés en què es triarà el successor de Mariano Rajoy.

De fet, fonts d’aquest òrgan que s’encarrega dels preparatius del XIX congrés del PP han assenyalat aquesta mateixa vesprada que no han rebut cap denúncia formal sobre irregularitats en meses electorals.

La candidatura de Cospedal ja ha avançat que estudia la possibilitat d’impugnar una de les meses de votació a Oriola en la qual ha votat la mare d’Eva Ortiz, que és la número dos d’Isabel Bonig en el PP valencià, sense estar inscrita en el cens. L’interventor de Cospedal s’ha adonat d’aquest fet, que ha causat malestar en l’equip de l’exministra de Defensa.

De la mateixa manera, l’equip de Cospedal considera que en algunes meses electorals de Barcelona s’han produït certes irregularitats i pressions per part de la candidatura de Pablo Casado, per la qual cosa presentaran denúncies davant el president de la mesa, han informat fonts pròximes a la secretària general del PP.

Comparteix

Icona de pantalla completa