Diari La Veu del País Valencià
Vins, música i artesania en la Segona Mostra d’Estiu de Proava a la Plaça de l’Ajuntament de València

Proava, el celler més gran de València, participa per segon any consecutiu en la Gran Fira de València després d’haver signat, aquest dimarts, un conveni amb l’Ajuntament de la ciutat. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha assistit a la presentació de les activitats de Proava i ha celebrat que la col·laboració entre el celler i la Fira continue un any més.

Les activitats de Proava es concentraran entre dijous, 12 de juliol, i diumenge, dia 15, de 19.30 hores a 00.30 hores a la plaça de l’ajuntament. La Segona Mostra d’Estiu de Proava agruparà 14 expositors de vins i menjar artesanals acompanyats d’activitats paral·leles. Segons han explicat les organitzadores, hi haurà dos tallers d’artesania per als més menuts, que se celebraran divendres i dissabte a partir de les 19.30 hores. “L’objectiu és que els xiquets puguen passar-s’ho bé mentre els pares gaudeixen de la Fira”, han explicat.

També hi haurà música en directe. Divendres i diumenge actuarà a les 21.30 hores el grup Swing Box Project i dissabte amenitzarà la nit el grup The Lighters. Dissabte també es farà entrega dels premis del concurs de vins varietals 2018, a les 19.30 hores. Les organitzadores de la Segona Mostra d’Estiu de Proava han mostrat la seua satisfacció perquè els actes se celebren a la plaça de l’ajuntament, ja que la primera mostra de les mostres de Proava, celebrada fa 30 anys, va ser allí.

Per a degustar els vins i el menjar de la fira, Proava vendrà tiquets de 5 euros que inclouran 3 degustacions. També per 8 euros es podran adquirir 3 degustacions i una samarreta commemorativa, i per 10 euros es podran degustar 3 productes, rebre la samarreta i visitar el celler de Proava. A més, durant la gran nit de la fira, el dia 21 de juliol, el celler obrirà les portes per a visites guiades i tastos de vins.

Segons ha explicat Fuset, la participació de Proava en la Fira de Juliol permet complementar les activitats festives amb un retorn als orígens de la fira, que era un aparador de productes valencians.

Aprofitant la presentació de les activitats en la Fira de Juliol, Proava ha signat un conveni amb Frevin, qui s’encarrega de l’organització de la mostra de Requena, que coincideix amb la festa de la verema de la localitat. L’objectiu d’aquesta col·laboració és promocionar l’esdeveniment a València per a augmentar l’afluència de públic.

Comparteix

Icona de pantalla completa