Diari La Veu del País Valencià
El doctor Cavadas reconstrueix una separació de columna vertebral i pelvis

El cirurgià plàstic Pedro Carlos Cavadas i el seu equip han dut a terme una cirurgia per a reconstruir una separació de la columna vertebral i la pelvis, mitjançant la utilització d’os del peroné, a un pacient tetraplègic des dels nou anys.

El pacient, Wilmer Arias, que va ser operat a l’Hospital de Manises, es va quedar tetraplègic als nou anys, després d’una “greu lesió produïda per una arma de foc i que l’ha obligat a estar al llit durant els últims anys, com a conseqüència de les complicacions en la zona lumbar”, segons ha informat el centre hospitalari. “Gràcies a l’acord de la Fundació Cavadas i el centre hospitalari, aquest jove guatemalenc pot ara continuar la seua vida des d’una cadira de rodes amb lleugera mobilitat de braços i mans”, ha matisat l’hospital.

El doctor anota una nova fita en la seua labor com a cirurgià. El mes de març passat va reimplantar la mà dreta a un marine de l’exèrcit dels Estats Units que va patir un accident a Cartagena quan es trobava a bord d’un submarí.

Comparteix

Icona de pantalla completa