Diari La Veu del País Valencià
El banc equatorià Pibank obri en setembre la primera sucursal a València

El grup financer equatorià Pichincha obrirà a València una sucursal del seu nou banc directe amb model 100% digital, Pibank, oficina que obrirà les portes la primera setmana de setembre i que estarà situada al carrer Pintor Sorolla.

El banc equatorià preveu multiplicar quasi per 10 el nombre de clients espanyols en els pròxims tres anys, amb la qual cosa aconseguirien un presència similar a aquella que tenen actualment els usuaris llatinoamericans que ja té a Espanya l’entitat financera.

Per a incrementar el nombre de clients espanyols, obriran quatre oficines del nou model Pibank (Barcelona, València, Zaragoza i Madrid) a setembre, que se sumaran a la que ja va inaugurar el juny passat a Bilbao. El director general de Banc Pichincha España, José Luis Abelleira, ha explicat, en una entrevista amb Efe, que l’estratègia “no passa només per atendre el client equatorià i llatí, sinó també el client espanyol”, per a aconseguir multiplicar per 5 el nombre global d’usuaris els pròxims tres anys.

En l’actualitat, l’entitat compta a Espanya amb uns 81.200 clients, dels quals el 70% són clients de països d’Amèrica Llatina i prop del 30% són espanyols.

Abelleira ha apuntat que “les noves seus de Pibank no estan dirigides al client equatorià”, sinó que estan pensades per als usuaris que no fan operacions en oficina, però sí que volen contractar productes en elles. Les seus de Pibank són exclusivament d’atenció comercial, per la qual cosa no disposen de terminal financer, caixer, ni diners en efectiu, ha remarcat el director general.

Pibank ofereix una targeta de dèbit que permet traure diners de forma gratuïta en caixers d’Espanya i del món. El primer producte de Pibank va ser un compte nòmina i a setembre llançarà una hipoteca però sempre amb la vista posada a “ser un banc que tinga sis o set productes molt bons”, ha avançat.

El Grup Pinchincha està present a l’Equador, el Perú, Colòmbia, els EUA, Panamà i Espanya.

Comparteix

Icona de pantalla completa