Diari La Veu del País Valencià
El PPCV acusa Compromís de paralitzar projectes com Intu Mediterrani per sectarisme

La portaveu d’Habitatge del PPCV a les Corts, Elisa Díaz, ha assenyalat aquest dissabte que Compromís “no pot seguir posant fre al creixement econòmic de la Comunitat i paralitzant projectes per pur sectarisme”, en relació al nou projecte de Puerto Mediterráneo –que a partir d’ara tindrà per nom Intu Mediterrani– presentat aquest dijous.

Així s’ha pronunciat Díaz en un comunicat, en el qual ha criticat que Compromís a l’Ajuntament de Paterna “ja haja dit que seguirà oposant-se al projecte, posant de nou traves a la inversió i creació de llocs de treball que suposa”.

Per contra, la diputada popular ha manifestat que el PPCV “s’ha mostrat sempre d’acord amb aquest projecte, que ara, a més, ha augmentat la inversió fins als 860 milions d’euros i que preveu la creació de 5.000 llocs directes”. “No entenem la postura de Compromís a oposar-se”, ha lamentat.

En aquesta línia, Díaz ha indicat que amb la presentació del nou projecte i els canvis oportuns, com ara la distància del complex a 100 metres de la CV-35, és “el moment que el president de la Generalitat, Ximo Puig, demostre si té autoritat al Consell”.

D’igual manera, ha denunciat que “el problema no és sols Compromís a l’Ajuntament de Paterna sinó la Conselleria de Medi ambient, que és la que ha de donar el vistiplau i on ja es va posar fre al projecte per part de l’anterior secretari autonòmic, Julià Álvaro, també de Compromís”.

Comparteix

Icona de pantalla completa