Diari La Veu del País Valencià
Volkswagen s’alia amb Juan Roig per al desenvolupament de projectes de mobilitat

Lanzadera, l’acceleradora d’empreses emergents creada per l’empresari Juan Roig, ha subscrit un acord amb Volkswagen per a desenvolupar un programa d’emprenedoria corporativa en les instal·lacions de Marina d’Empreses a València amb l’objectiu de trobar propostes innovadores per als futurs serveis de mobilitat.

Segons el grup automobilístic, el conveni signat per ambdues parts es tradueix en una convocatòria oberta a emprenedors que aporten experiències en l’àmbit dels serveis de mobilitat que es desenvoluparan en el futur, tant per al client particular com per a empreses.

El període de recepció de projectes serà del 25 de setembre al 12 de novembre i el desenvolupament començarà en desembre. La companyia alemanya va subratllar que els projectes triats hauran d’aportar noves experiències per als clients, tenint en compte les tendències disruptives que afronta el sector de l’automòbil, com la sostenibilitat, la urbanització o les noves fórmules d’ús dels vehicles.

El jurat estarà compost per membres de Volkswagen i Lanzadera. Els emprenedors triats desenvoluparan la seua idea en les instal·lacions de Marina d’Empreses, on tindran accés al coneixement de metodologies àgils per al desenvolupament del seu projecte així com l’experiència i suport de Lanzadera.

Per la seua part, Volkswagen aportarà formació als participants dins de l’àrea de negoci impactada pel projecte, assignarà un treballador de Volkswagen perquè exercisca de tutor per a donar suport i guiarà els participants en el desenvolupament del projecte. A més, realitzarà visites a les instal·lacions de la companyia automobilística amb la finalitat de conéixer de primera mà el funcionament i la dinàmica del negoci.

Aquest acord s’emmarca en el programa Lanzadera Corporate, que busca dinamitzar els processos d’innovació de les grans empreses mitjançant la connexió directa amb emprenedors per tal de captar talent i tecnologia i desenvolupar noves solucions destinades a aportar valor afegit als actors de diferents sectors i a la companyia.

Comparteix

Icona de pantalla completa