Diari La Veu del País Valencià
El preacord signat per RTVV i Comitè d’empresa està valorat en 86,1 milions
Europa Press / València

El preacord s’ha rubricat a les 2.00 hores i queda pendent de la ratificació dels treballadors, que es reunirà en assemblea aquest dissabte a les 17.00 hores al Centre de Producció de Programes de Burjassot, i de la Generalitat, ha informat RTVV en un comunicat i Intersindical en el seu compte de Twiter.

El document contempla indemnitzacions de 35 dies per any treballat amb un límit de 30 mensualitats per a tots els treballadors, així com prestacions lineals per a la plantilla d’antre 5.000 euros i 8.000 euros, i 3.000 més per als treballadors de la franja compresa entre els 45 i els 55 anys. A més, l’empresa subscriurà un conveni especial amb la Seguretat Social per als majors de 55.

S’estableix un primer pagament del 60% de la indemnització i el 40% restant al primer trimestre de 2015.

Així mateix, es preveuen 30 recol·locacions en l’administració pública: 23 del servei de documentació i 7 de la xarxa i, en el cas que es produïra la reobertura de RTVV en els pròxims tres anys, es donarà prioritat en la contractació a treballadors actuals.

Intersindical afirma que “l’empresa ha assumit íntegrament tota l’oferta d’acord aprovada unànimement pel Comitè”. “Els treballadors tenen ara la paraula”, conclou.

Comparteix

Icona de pantalla completa