Diari La Veu del País Valencià
Albatera registra un sisme de 4,2 graus que es fa sentir des de Sant Joan fins a Múrcia

Un terratrèmol de magnitud 4,2 en l’escala de Richter ha sigut registrat a les 16.40 hores d’aquest dilluns per l’Institut Geogràfic Nacional (IGN), amb epicentre al nord-oest d’Albatera, al sud d’Alacant, i ha sigut percebut en diversos municipis de la zona.

Segons la pàgina web de l’IGN, el moviment sísmic ha tingut lloc a una profunditat d’onze quilòmetres i s’ha sentit a Albatera (el Baix Segura), a Elx (el Baix Vinalopó), Crevillent (el Baix Vinalopó), Alacant capital, Almoradí (el Baix Segura), Elda (el Vinalopó Mitjà), Novelda (el Vinalopó Mitjà), Redovà (el Baix Segura), El Campello (l’Alacantí) i Villena (l’Alt Vinalopó), entre altres municipis, així com a Yecla i Molina de Segura, en la Regió de Múrcia.

Fonts de la Policia Local d’Albatera han indicat a Efe que no havien rebut telefonades d’emergència i que no s’havien produït desperfectes en aquest municipi. D’altra banda, fonts d’Emergències de la Generalitat han informat que no s’han registrat danys personals ni materials. El telèfon d’Emergències 112 ha rebut cridades de fins a 16 localitats pròximes.

Diversos residents de la zona de la platja de Sant Joan s’han alarmat en percebre el sisme. El Consorci Provincial de Bombers han indicat a Efe que, de moment, no tenien constància que hagueren ocorregut incidències a causa del terratrèmol. Així mateix, fonts municipals han assegurat a Efe que el tremolor ha sobresaltat també habitants del Baix Segura, els quals han observat com es trontollaven copes i altres objectes de les seues cases.

Comparteix

Icona de pantalla completa