Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat ha invertit en 3 anys 14 milions en la reparació d’habitatges socials

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), ha invertit durant la present legislatura un total de 14.127.447 euros en la millora del parc públic de la Generalitat, que ha inclòs la reparació de 671 habitatges socials.

El Consell ha explicat en una nota de premsa que s’ha posat “especial atenció” a les actuacions al barri de la Coma, a Paterna, on s’han destinat en aquestos tres anys prop de tres milions d’euros per a rehabilitar un 138 habitatges.

A més, aquestes obres han estat acompanyades de mesures paral·leles de cohesió social, com ara la implantació de criteris socials de contractació. Per a la rehabilitació d’habitatges en La Coma, la Generalitat va establir com a requisit que un 50% dels treballadors contractats haurien de ser aturats de llarga durada residents al barri.

Pel que fa al nombre de reparacions també destaquen les actuacions a Borriana, amb 42, i a Torrent i Burjassot, amb 23 en cada localitat.

La Conselleria ha informat que “des de l’EVha es continua treballant per a millorar la situació del parc públic d’habitatges” i que, en l’actualitat, hi ha en reparació 38 pisos, mentre que se n’estan valorant altres 118 per a determinar les obres necessàries per a convertir-los en llocs dignes.

Comparteix

Icona de pantalla completa