Diari La Veu del País Valencià
Les platges de Dénia i Gandia posen fi a la prohibició al bany i mantenen la bandera groga després de la tempesta

Gandia (la Safor) i Dénia (la Marina Alta) han alçat aquesta vesprada la prohibició al bany decretada a primera hora d’aquest dijous per les tempestes, encara que mantenen la bandera groga per a previndre els banyistes que l’aigua no sobrepasse la cintura, segons han informat els dos consistoris en Twitter.

L’Ajuntament de Gandia havia acordat aquest matí posar la bandera roja en la platja i establir la prohibició al bany. A Dénia, l’Ajuntament també havia prohibit aquest matí el bany i l’eixida al mar d’embarcacions. Des de les 14.30 hores, les platges de la Marineta Cassiana, les Rotes, les Deveses, l’Almadrava i els Molins ja permeten el bany, encara que també amb bandera groga després del pas de la tempesta.

La situació meteorològica també ha obligat a canviar la ubicació del Festival Jazz Dénia. El concert de Fabián Barraza Django’s Trío d’aquesta nit es trasllada a l’auditori del Centre Social de la localitat, amb aforament limitat.

A última hora del matí, la pluja ja havia cessat a la comarca valenciana de La Safor i seguien les tempestes a l’interior sud i nord de la demarcació d’Alacant, on es concentren la majoria dels rajos de les últimes hores, segons el balanç de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). A la demarcació de València, l’avís groc (risc) per pluges està activat a les comarques de l’interior fins a les deu de la nit.

Comparteix

Icona de pantalla completa