Diari La Veu del País Valencià
Les pluges d’aquest dimarts deixen quasi 50 litres en quatre hores en Cortes de Pallars

Les pluges que va registrar el País Valencià durant la vesprada d’aquest dimarts van deixar quasi 50 litres per metre quadrat en quatre hores en la zona de l’embassament de la Muela en Cortes de Pallars (la Vall d’Aiora), 38 a Saix (l’Alt Vinalopó) i de 29,5 a Utiel (la Plana d’Utiel-Requena).

Segons la xarxa de pluviòmetres de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, altres valors destacats van ser els 23,4 l/m2 de Navarrés (la Canal de Navarrés), els 14,4 a Xera (la Plana d’Utiel-Requena) i els 13 a Pedralba (la Serrania), tot açò a l’interior de València.

Pel que fa al que s’ha acumulat en les últimes vint-i-quatre hores, la classificació està comandada per Fondeguilla (la Plana Baixa) i Vilafamés (la Plana Alta), ambdues en la demarcació de Castelló, amb 70 i 60 litres per metre quadrat, seguides per Vilamarxant (el Camp de Túria), amb 57,4; Borriol (la Plana Alta), amb 55,4, i Quart de Poblet (l’Horta Oest), amb 51 l/m2.

València va liderar els registres amb 43,2 l/m2 en les últimes vint-i-quatre hores, seguida per Castelló, amb 23. Així mateix, segons la predicció de l’Agència Meteorològica Estatal (Aemet), l’interior de la demarcació de València i l’interior nord de la d’Alacant segueixen aquest dimecres en avís groc per tempestes.

Comparteix

Icona de pantalla completa