Diari La Veu del País Valencià
Foment està disposat a analitzar propostes alternatives sobre les obres d’ampliació de la V-21

El delegat del govern espanyol al País Valencià, Juan Carlos Fulgencio, s’ha reunit aquest dilluns al matí amb representants de l’associació Per l’Horta, a qui ha traslladat la intenció del Ministeri de Foment per a “determinar entre totes les administracions afectades quines poden ser les alternatives per a les obres d’ampliació de la V-21 que tinguen menor incidència per a l’entorn”.

Fulgencio, que ha recordat que “venim d’un projecte heretat molt avançat en el temps”, ha indicat que el govern estatal “està disposat a analitzar quines són les opcions i les possibilitats de millora que es podrien dur a terme”. El delegat ha remarcat “la sensibilitat cap als plantejaments de Per l’Horta en el context que marca el desenvolupament de qualsevol expedient administratiu i obra pública”.

Així mateix, Fulgencio s’ha compromés a mitjançar perquè es duga a terme una trobada entre l’Associació i el Ministeri de Foment perquè traslladen “al ministre o al secretari d’Infraestructures les seues peticions sobre una obra que José Luís Ábalos coneix, li preocupa i l’ocupa, perquè es desenvolupe el projecte de la millor manera possible”.

Comparteix

Icona de pantalla completa