Diari La Veu del País Valencià
Volskwagen España confia en Lanzadera per a connectar els cotxes amb els usuaris

La filial de Volskwagen a l’estat espanyol ha triat Lanzadera per a dissenyar una estratègia d’innovació que permeta a la companyia d’automòbils, connectat i fidelitzar clients. L’acceleradora d’empreses de Juan Roig i la marca de cotxes han llançat un repte conjunt als emprenedors perquè desenvolupen idees innovadores destinades a complir els objectius de Volskwagen.

Així ho han explicat aquest matí el director general de Lanzadera, Javier Giménez, i el CEO de Volskwagen España, Miguel Ángel Iglesias, a les instal·lacions de Lanzadera. Iglesias ha contextualitzat el panorama del sector automobilístic i ha assenyalat que davant els canvis pels quals travessa el sector necessiten “idees fresques” que, de vegades, el seu departament d’innovació no pot oferir. Per això, s’han proposat treballar amb els emprenedors de Lanzadera.

L’objectiu és optimitzar les prestacions d’un vehicle perquè siga útil inclús estant parat. D’aquesta manera, el repte que proposen consisteix en “el plantejament de formes innovadores de relació entre la marca i el client que suposen un valor afegit i una nova experiència per a l’usuari durant la utilització de l’automòbil”.

Segons han explicat, una vegada presentades les propostes es triaran un o dos projectes perquè treballen amb Volskvwagen. La dotació econòmica i la relació entre l’empresa emergent i la multinacional es decidiran segons la idea que es presente i es negociaran entre les dos parts. La idea de Volskwagen és que el projecte guanyador del repte es prove a l’estat espanyol per a després exportar-lo a tota l’empresa.

Per la seua banda, Lanzadera ha assenyalat que la col·laboració amb Volskwagen no és l’única que volen fer en aquesta direcció. De fet, ja tenen acords signats amb Sony PlayStation Talent, CBRE i B/S/H/. Per a dur-ho a terme han dissenyat un nou programa, Lanzadera Corporate, que s’encarregarà de gestionar els reptes amb les diferents empreses.

Comparteix

Icona de pantalla completa