Diari La Veu del País Valencià
Oltra confia que la delegació de govern protegirà els drets constitucionals dels manifestants en el 9 d’Octubre

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha manifestat aquest divendres en la roda de premsa posterior al ple del Consell que confia en la tasca que ha dut a terme la delegació del govern perquè en el 9 d’Octubre d’aquest any les agressions no tornen a estar presents. “La delegació de govern garantirà els drets constitucionals i les llibertats de tota la societat valenciana”, ha indicat.

La també consellera d’Igualtat ha volgut dedicar unes paraules als responsables dels episodis violents que van marcar la diada del País Valencià de l’any passat: “Alguns energúmens que no han entés la paraula democràcia no poden suportar la pluralitat i la llibertat de pensament i impunement agrediren a altres persones”.

Preguntada per la presència del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en el dia gran de la societat valenciana, Oltra ho ha rebut “com una bona notícia”, perquè d’aquesta manera es pot “visibilitzar el territori i la festa dels valencians”.

De manera irònica, la número dos del govern valencià ha explicat que si fa uns dies “jugàvem com a visitants”, fent referència a la trobada de Ximo Puig amb Sánchez aquest dimecres, ara toca “jugar en casa”. “És bo que vinga i escolte perquè sempre és bon moment per a apretar i parlar de les nostres reivindicacions”, ha dit.

Comparteix

Icona de pantalla completa