Diari La Veu del País Valencià
Soro III i Raúl, campions del Trofeu 600 anys Generalitat

Soro III i Raúl s’han proclamat campions del Trofeu 600 Anys Generalitat Valenciana en derrotar al Genovés II, Pere i Monrabal II per 60-35 en la final que es va celebrar aquest diumenge en el trinquet Pelayo de València. La parella va ser superior el trio en una partida en la qual la resta de Massamagrell va estar intractablement i perfectament secundat per un gran Raúl.

Davant es van veure detalls de qualitat i bones pilotades, però va faltar eficàcia en atac per a poder optar al triomf i encara que ho van intentar es van trobar amb una parella en estat de gràcia. En un gran ambient, amb anterioritat es va entregar la Medalla d’Or del trinquet a la figura més gran que ha donat la pilota valenciana, Paco Cabanes El Genovés, que va rebre una tancada ovació del públic.

El Genovés va rebre la medalla de mans del propietari, José Luis López, que estava acompanyat pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i pel president de les Corts, Enric Morera.

Altres autoritats presents en l’acte han sigut el director general de l’Esport, Josep Miquel Moya; la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García; el president de la Fundació per la pilota valenciana, Josep Maria Soriano, i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan.

Comparteix

Icona de pantalla completa