Diari La Veu del País Valencià
Ford anuncia decisions dures per al mes de novembre en les plantes europees

La direcció de Ford ha mantingut aquest dimarts en Colònia (Alemanya) una reunió amb representants dels comités d’empresa de les seues plantes de fabricació a Europa als quals ha avançat que en els pròxims mesos hi haurà “decisions dures” per a buscar la rendibilitat, segons ha asseverat el delegat d’UGT en la factoria d’Almussafes, Carlos Faubel.

Segons ha assegurat a Europa Press aquest portaveu, les futures mesures persegueixen “reduir costos en tots els àmbits” i, previsiblement, impliquen “menys gent”.

Durant la reunió, que s’ha celebrat al llarg d’una “jornada maratoniana” (des de la vuit i fins a les sis i mitja de la vesprada) la direcció de Ford, segons Faubel, ha vingut a “qüestionar el negoci en el seu conjunt en el Vell Continent”.

El pròxim 15 de novembre està previst que tinga lloc una nova trobada en el qual s’oferiran els detalls. Així, estudiaran la situació planta per planta però s’auguren “decisions dures”, ha insistit Faubel, qui ha assegurat que en el cas de la planta valenciana “la producció és estable hui en dia, però la pressió s’intueix”.

Ha agregat que la direcció de la companyia pretén “buscar la rendibilitat pura i dura” perquè, segons els han traslladat, perden diners i no invertiran més on no és rendible. En els pròxims dies, els comités d’empresa de les plantes de Ford a Europa elaboraran un comunicat conjunt per a explicar el contingut de la trobada als treballadors, ha avançat.

Comparteix

Icona de pantalla completa