Diari La Veu del País Valencià
La ràdio d’À Punt emet aquesta nit un informatiu ininterromput per a informar de la gota freda

À Punt ha preparat un desplegament especial per a “informar puntualment de l’evolució de la gota freda i de les seues conseqüències”, segons informa la radiotelevisió pública valenciana a través d’un comunicat. Aquest desplegament es podrà seguir tant en la televisió com en la ràdio, en la web i en les xarxes socials. Així, a Internet i a les xarxes socials els internautes podran “seguir minut a minut l’episodi de pluges previst a partir de hui a la Comunitat Valenciana”.

La ràdio d’À Punt, per part seua, ha programat un informatiu especial que arrancarà a les 23.00h i que es prolongarà durant tota la nit. Igualment, i coincidint amb la previsió de major intensitat de les pluges, la televisió oferirà avanços informatius a les 23.15h i a les 00.05h, a més dels espais de notícies habituals.

Pel que fa a l’informatiu del matí de divendres, s’avançarà una hora i començarà a les 7.00h. Tant els magazins El Matí À Punt i À Punt Directe –en televisió– com Al ras i Pròxima parada –en ràdio– seguiran de prop tota l’actualitat vinculada al temporal de pluges a les zones més afectades.

Comparteix

Icona de pantalla completa