Diari La Veu del País Valencià
Mariano Rajoy s’acomiada dels companys del registre de la propietat de Santa Pola amb un dinar

L’expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha recollit aquest dijous 18 d’octubre els seus objectes del despatx que ocupava al registre de la propietat de Santa Pola i s’ha acomiadat dels seus col·laboradors, amics i coneguts amb un menjar en un restaurant d’aquesta població del Baix Vinalopó.

Una de les seues companyes del registre ha indicat que Rajoy s’ha mostrat “content” perquè ha explicat que la seua nova destinació, el registre mercantil de Madrid número 5, situat al número 44 del passeig de la Castellana, està “més a prop de casa”.

Rajoy es va incorporar el passat 20 de juny al registre de Santa Pola, solament 5 dies després de renunciar al seu escó al Congrés dels Diputats després que prosperara la moció de censura del socialista Pedro Sánchez. L’expresident tenia la seua plaça en aquesta localitat encara que durant els últims 28 anys havia estat en excedència i havia sigut ocupada interinament per Francisco Riquelme.

El trasllat de Rajoy a Madrid va ser resolt el passat 14 de setembre encara que es va publicar el dia 21 d’aquest mes al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), mentre que el 2 d’octubre es va incloure al Butlletí Oficial de la Comunitat de Madrid.

Comparteix

Icona de pantalla completa