Diari La Veu del País Valencià
La primera nevada de la temporada arriba al cim del Penyagolosa

La tempesta que ha passat pel País Valencià aquest dissabte ha deixat ratxes de vent de fins a 70 quilòmetres per hora, pluges en diversos punts del territori i les primeres nevades de la temporada a la demarcació de Castelló.

Segons els registres de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), les fortes ratxes de vent registrades aquesta vesprada de dissabte han arribat als 70 quilòmetres per hora a Xàtiva (la Costera), els 59 quilòmetres per hora a l’aeroport de València (a Manises, l’Horta Oest) i als 52 quilòmetres per hora a Carcaixent (la Ribera Alta).

Aquest dissabte també hi ha hagut precipitacions, entre les quals destaquen els 26,4 litres per metre quadrat acumulats a Xiva (la Foia de Bunyol); els 21,6 de Pedralba (la Serrania); els 21,4 de l’Aeroport de València; els 21 de Polinyà de Xúquer (la Ribera Baixa); els 20,2 de Riba-roja de Túria (el Camp de Túria); els 19,4 d’Alzira (la Ribera Alta); els 19 en la zona de Blasco Ibáñez de València; els 18,2 d’Onda (la Plana Baixa) i Guadassuar (la Ribera Alta); els 17,6 del Puig (l’Horta Nord), i els 16,8 d’Algemesí (la Ribera Alta). A més, una càmera del centre de coordinació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha registrat la primera nevada de la temporada al cim del Penyagolosa.

Pel que fa al mercuri, els registres d’alguns observatoris de l’Aemet a les 20.30h deixen temperatures de 0,4 graus a Castellfort (els Ports); 0,8, a Vilafranca (els Ports); 5,9, a Utiel (la Plana d’Utiel-Requena); 9,9, a Vinaròs (el Baix Maestrat); 10,6 a Castelló de la Plana; 11,5, a València, i 12,5, a Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa