Diari La Veu del País Valencià
La Federació Coordinadora de Muixerangues organitza les seues primeres jornades feministes

La Federació Coordinadora de Muixerangues (FCM) celebra el dissabte 17 de novembre les seues primeres jornades feministes. L’esdeveniment començarà a les 10.00h i tindrà lloc a la Casa de la Dona de Torrent.

L’objectiu d’aquestes jornades és “conéixer de primera mà algunes de les iniciatives amb gran potencial transformador que es duen a terme en el nostre entorn”, expliquen des de la FCM. Per això, comptaran amb la presència de la Comissió Feminista de la Jove Muixeranga de València, la Comissió Feminista de la Conlloga Muixeranga de Castelló i la Comissió d’Equitat de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que presentaran les seues iniciatives. A més, s’obrirà un espai de debat “per a reflexionar i posar en valor les propostes que poden millorar les condicions col·lectives que ens afecten en el nostre dia a dia”.

Les ponents de l’acte seran Mar Català i Hermina Galotto, de la Jove Muixeranga de València; Cristina Moral, dels Capgrossos de Mataró; Sandra Quemades i Sàlvia Queral, de la Conlloga Muixeranga de Castelló, i Inés Solé, dels Xiquets de Tarragona i presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Les jornades estaran moderades per Verònica Gisbert, professora de Sociologia de la Universitat de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa