Diari La Veu del País Valencià
Viva España, viva el Rey, viva el orden y la ley: el portaveu del PP a la Diputació d’Alacant que emula el ‘toma Lacasitos’

Quan pareixia que el famós vídeo de Callejeros havia passat a l’oblit, el vicepresident de la Diputació d’Alacant, Carlos Castillo, ha recordat Ares G. i la seua famosa frase “Viva España, viva el rey, viva el orden y la ley” per a respondre a una moció defensada en el ple d’aquest dimecres per la portaveu d’Esquerra Unida, Raquel Pérez, en la qual reclamava que la institució instara el govern espanyol a reformar el Codi Penal per a eliminar el delicte d’injúries a la Corona.

Carregant el vídeo…

El polític popular es va limitar a respondre la intervenció de la diputada d’Esquerra Unida amb aquesta frase, que va provocar les rialles dels parlamentaris del PP. Raquel Pérez va afegir que al polític només li havia faltat ondejar una bandera d’Espanya.

Finalment, la moció d’Esquerra Unida no va tirar endavant malgrat el ‘sí’ de Compromís pels vots negatius del PP i del PSPV, als quals Pérez va contestar preguntant “on estan les seues sigles” i afirmant que segueixen “mantenint la Corona” i que “li agradaria que realment foren socialistes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa