Diari La Veu del País Valencià
Cuidem València, encapçalada per Oliver, integra Movem i Obrint Podem en una candidatura conjunta

Cuidem València, llista encapçalada per la portaveu municipal de València en Comú, María Oliver, ha arribat recentment a un acord per a integrar en una candidatura conjunta per a les primàries de Podem València els grups Movem València i Obrint Podem. Aquestes primàries se celebraran del 20 al 25 de novembre.

Movem València és el grup amb què Jaime Paulino va arribar a la Secretaria General de la coalició morada en la ciutat. Pel que fa a Obrint Podem, està liderat per Chelo Poveda, que també va aspirar a encapçalar el Consell Ciutadà Municipal (CCM). Segons es va explicitar en l’acord amb Movem València i Obrint Podem, es vol contribuir “a dotar de la major estabilitat possible l’organització en un any electoral crucial promovent el diàleg i el consens i reduint el marge de la confrontació interna”. Així ho ha explicat la candidatura de Cuidem València en un comunicat.

En aquest sentit, Oliver ha destacat que la cooperació mútua “permetrà dedicar tots els esforços a l’obtenció d’un millor resultat electoral al mateix temps que es garanteix una major cohesió interna que enfortirà el treball en les institucions”.

La llista queda conformada de la següent manera: a María Oliver la seguiran Jaime Paulino, Ana Bedrina, Papa Balla Ndong, Chelo Poveda, Lola Saiz, Clara Icardo, Rafael Juan, Pau Martín, Regina Rocío Tulmo i Ana Roca.

Per la seua banda, Poveda ha explicat que la candidatura aspira a “sentar les bases per a una cooperació política a mitjà i llarg termini tant en l’àmbit institucional com en el partit”.

Des de Cuidem València es destaca la rellevància de les eleccions municipals de 2019, ja que seran les primeres en què Podem València “estiga present amb el seu nom” i ho farà, segons María Oliver, “amb la responsabilitat d’aprofundir i fer irreversibles les polítiques de canvi en la nostra ciutat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa