Diari La Veu del País Valencià
À Punt difon les produccions audiovisuals de 32 col·legis i instituts

À Punt allotja en la seua web les produccions audiovisuals de centres educatius valencians amb els títols genèrics de ‘La Colla i… acció‘ i en ‘À Punt i… acció‘. En la iniciativa han participat 32 centres, majoritàriament col·legis, però també instituts, centres d’educació especial i centres d’acollida de menors, entre d’altres.

La web anirà pujant amb una periodicitat setmanal els continguts que creen els centres valencians com a eina educativa per a ajudar a difondre’ls i posar-los en valor. A més, aquestos continguts formaran part també de la programació en línia d’À Punt Mèdia.

El treball del CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo de Sagunt (el Camp de Morvedre) s’anomena ‘Com cuide el planeta’, el del CEE Raquel Payà de Dénia (la Marina Alta) té el títol ‘Som moviment’ i el de l’IES El Quint de Riba-roja de Túria (el Camp de Túria) s’anomena ‘#SaveShumaila’.

À Punt pretén que la web siga una plataforma multimèdia participativa. En eixe context, ‘La Colla i… acció’ vol ajudar a difondre la tasca educativa dels centres amb altres membres de la comunitat educativa i amb la societat. La temàtica de les produccions és “molt variada” i aborda diferents aspectes, com ara propostes inclusives, contra la violència de gènere i de respecte al medi ambient. Totes aquestes temàtiques segueixen els criteris establits per la carta de valors per als continguts infantils i juvenils d’À Punt Mèdia.

Comparteix

Icona de pantalla completa