Diari La Veu del País Valencià
Paterna obri el primer punt de recàrrega gratuït per a vehicles elèctrics en un parc empresarial valencià

El Parc Tecnològic de Paterna ha acollit aquest dilluns la inauguració del primer punt de recàrrega públic i gratuït en un parc empresarial valencià, un projecte pilot de la companyia Ovans, situada en la mateixa àrea empresarial.

L’alcalde de la localitat, Juan Antonio Sagredo, ha participat aquest dilluns en la inauguració del punt de recàrrega elèctrica, localitzat davant l’edifici central de l’Entitat de Conservació València Parc Tecnològic, al carrer Leonardo da Vinci. Es tracta d’una estació que compta amb dos punts de recàrrega semiràpids i en la qual els ciutadans podran recarregar el seu vehicle de manera gratuïta.

“Amb aquest punt de recàrrega públic, el primer que s’instal·la en un parc empresarial de la Comunitat Valenciana, Paterna es posa al capdavant de la transició energètica amb la seua aposta per les energies renovables”, ha assenyalat Sagredo, al mateix temps que ha destacat l’important paper que juguen les administracions públiques en aquest procés.

A més, el primer edil ha avançat que, per a afavorir la instal·lació d’aquest punt d’energia, “l’Ajuntament assumirà el cost del subministrament elèctric” i, en aquest sentit, ha indicat que “Paterna torna a ser referent del present”.

La iniciativa d’Ovans està finançada al 50% per les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i per les subvencions que l’Ajuntament ofereix als parcs empresarials de Paterna a través de convenis amb les associacions empresarials.

Comparteix

Icona de pantalla completa