Diari La Veu del País Valencià
Apareixen pintades d’ultradreta en una oficina d’Estrangeria a València

Pintades de caràcter ultradretà, amb símbols nazis junt amb les proclames ‘Viva España’ i ‘Vota a VOX’ han aparegut aquest divendres de matí en l’oficina d’Estrangeria del carrer Motilla del Palancar de València.

Així ho ha confirmat el delegat del govern espanyol al País Valencià, Juan Carlos Fulgencio, qui ha manifestat el seu rebuig als grafits per estar “en un lloc i amb una determinada simbologia que per descomptat no ajuda a la convivència”.

Fulgencio ha recalcat que les pintades tenen “algunes que per descomptat no podem compartir en la conjuntura en la qual estan formades, amb crides a una formació política del sector més allunyat del centre per la dreta, a VOX”. “El govern espanyol serà radicalment taxatiu en aquestos aspectes”, ha asseverat el delegat, i ha reivindicat que “aquesta és una societat oberta i receptiva”.

“Som els fills dels emigrants i avui rebem emigració i no tolerarem que en la via pública i en les institucions es mantinguen aquest tipus d’expressions que van contra qualsevol principi de convivència i de govern democràtic”.

Comparteix

Icona de pantalla completa