Diari La Veu del País Valencià
Detinguts per presumptes maltractaments els pares d’una bebé d’un mes ingressada a la UCI de la Fe

Agents de la Policia Nacional han detingut com a presumptes autors de maltractaments en l’àmbit familiar els pares d’una bebé que es troba ingressada a la UCI Pediàtrica de l’Hospital La Fe de València en coma induït, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Prefectura Superior de Policia.

La bebé, que presenta hematomes en tots dos costats de la cara en diferents estadis i fractura cranial, es troba ingressada a la UCI Pediàtrica del centre hospitalari des de dimarts passat, 27 de novembre, segons les mateixes fonts.

Els pares, de 28 anys, van ser arrestats dijous passat al matí per la Policia per presumptes maltractaments en l’àmbit familiar. Segons informa aquest dimarts Levante-EMV, els dos detinguts estan en llibertat amb càrrecs després de ser posats a disposició judicial divendres en acollir-se al seu dret a no declarar i no oferir explicacions sobre les lesions de la xiqueta.

El Jutjat d’Instrucció número 4 de València, en funcions de guàrdia, va dictar una ordre d’allunyament de 200 metres dels pares cap a la filla i es va inhibir a favor dels òrgans judicials de Torrent, on van succeir els fets.

Comparteix

Icona de pantalla completa