Diari La Veu del País Valencià
El sol protagonitzarà un dissabte festiu amb màximes similars a les d’aquest divendres

Els cels valencians estaran poc nuvolats o clars, a excepció d’alguns intervals de núvols matinals, durant una jornada en què les temperatures es mantindran en valors similars als de divendres, tot i que podran descendir lleugerament a l’interior, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Com la resta de la setmana, es podrien formar alguns bancs de boira davant les costes del sud del país. Pel que fa al vent, bufarà fluix, excepte a l’interior nord del territori, on bufarà de nord-oest amb intervals de vent fort al matí.

Pel que fa a les temperatures, les més altes seran els 20 graus que hi haurà a Alacant, Elx (el Baix Vinalopó) i València, mentre que la més baixa seran els 11 graus de Morella (els Ports). A Castelló de la Plana, els termòmetres no pujaran dels 17 graus.

Referent a les mínimes, a quasi tota la costa hi haurà 9 graus, excepte a Alacant, on en tindran 8, i a Gandia (la Safor), amb 10. El lloc on més es desplomarà el termòmetre serà Requena (la Plana d’Utiel-Requena), amb 3 graus.

Comparteix

Icona de pantalla completa