Diari La Veu del País Valencià
El festival La Colla en Ruta d’À Punt fa parada als Jardins de Vivers aquest dissabte 22 de desembre

El festival itinerant La Colla en Ruta s’instal·larà als Jardins de Vivers de València el dissabte 22 de desembre. La nova edició de La Colla en Ruta comptarà amb un complet programa d’activitats, tallers i concerts, als quals es podrà accedir de forma gratuïta.

Els personatges més populars dels mitjans públics valencians, com ara els Bíters, tindran un protagonisme especial durant la jornada i interactuaran amb el públic. La Colla en Ruta compta també amb la participació d’alguns dels programes més coneguts de la graella televisiva d’À Punt. Així, els espais Magnífics, L’estudi o Catacric, catacrac col·laboren amb el festival mitjançant espectacles de màgia, actuacions musicals i sessions de teatre.

A més, s’habilitarà una zona amb ludoteques infantils dissenyades per a l’ocasió en què també col·laboraran diverses regidories de l’Ajuntament de València amb tallers educatius. El festival començarà a les 11.00h i s’allargarà fins a ben entrada la vesprada, al voltant de les 20.00h.

En total, hi haurà una quinzena d’espectacles en dos grans escenaris i diversos espais. Entre d’altres, cal destacar la participació de Dani Miquel, del grup de rock infantil Ramonets i del conegut humorista Xavi Castillo. També es presentarà al públic la banda de recent creació basada en la nova sèrie infantil El cau de les feretes. A més, hi tindran representació alguns grups ben populars en l’escena valenciana, com ara El Diluvi, que actuarà amb la col·laboració d’Andreu Valor.

Després d’una primera festa a Castelló de la Plana amb vora 10.000 assistents, el festival arriba a la ciutat de València per a celebrar els dies previs a Nadal. Està previst que el festival La Colla en Ruta recórrega durant els mesos vinents diferents pobles i ciutats del territori amb l’objectiu d’oferir jornades educatives i d’oci amb els nous personatges i les noves propostes dels mitjans públics valencians. El cartell d’aquest festival itinerant pretén complir les expectatives dels menuts de la casa i de la resta de la família, “que també gaudirà d’un dia festiu”, asseguren des de l’ens públic.

Comparteix

Icona de pantalla completa