Diari La Veu del País Valencià
El PPCV denuncia que una seu de València ha despertat amb pintades de partido podrido

El PPCV ha mostrat la seua “condemna més enèrgica” contra un “atac” que ha patit la seua seu en el districte d’Exposició de la ciutat de València amb “diverses pintades i insults”, cosa que han considerat una “mostra més d’intolerància”.

Segons ha denunciat el PPCV, “aquesta seu ja va ser atacada amb altres pintades i pedrades l’agost de 2017 i es dóna la circumstància que és la més antiga del Partit Popular en la capital del Túria”.

Entre les pintades, ha denunciat el PPCV, es poden llegir insults com ‘Corrupptos’ o ‘Partido Podrido’ al costat del “símbol de la falç i el martell que empren els diferents col·lectius comunistes”. També hi ha una al·lusió a l’expresident Francisco Camps en una altra de les pintades de la façana.

“Aquesta nova agressió contra una seu del PPCV suposa un atac directe contra els drets fonamentals de les persones, la seua lliure associació i llibertat de pensament”, ha manifestat.

Per tot això, aquesta formació reclama a la resta de partits polítics democràtics “que se sumen a la condemna d’aquestos actes execrables com sempre fa el PPCV quan la seu de qualsevol partit resulta afectada per la intolerància d’uns desangelats”.

Comparteix

Icona de pantalla completa