Diari La Veu del País Valencià
L’organitzador de la nit de Cap d’Any de 2013 a l’Albereda Palace haurà d’indemnitzar 200 joves

L’empresa que va organitzar la festa de la nit de Cap d’Any celebrada en 2013 a l’Albereda Palace de València ha sigut condemnada per un “delicte d’estafa continuada” i haurà d’indemnitzar més de 200 joves que van adquirir entrades per a l’esdeveniment, al qual posteriorment se’ls va impedir l’accés perquè eren menors d’edat.

Així ho han assegurat fonts de l’Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (Avacu), que recorda que es van obrir diligències penals després de la denúncia contra la mercantil externa presentada per l’entitat, que va actuar com a acusació popular, i per diverses acusacions particulars.

Aquestes diligències han finalitzat amb la conformitat dels socis de l’empresa organitzadora a la condemna sol·licitada pel Ministeri Fiscal i el passat 26 de desembre es va notificar a les acusacions la sentència. En ella es declara que “no s’ha pogut determinar el grau de participació que ha tingut en els fets cadascun dels socis de la mercantil i les altres parts que van intervindre” en el procés publicitari i de venda d’entrades però afegeix que la citada mercantil, A. E. S. L., “es va lucrar amb la venda d’entrades a menors d’edat no autoritzats per a accedir al local”.

Per això, condemna aquesta empresa, com a responsable penal d’un delicte d'”estafa continuada”, a la pena de multa de 4.580 euros i a abonar a cadascun dels menors la quantitat de 60 euros, dels quals 30 corresponen al preu de l’entrada i els altres 30 a danys morals.

Com que s’ha aconseguit la conformitat de l’empresa amb la condemna, la sentència s’executarà directament, per la qual cosa des de la Ciutat de la Justícia s’anirà citant els perjudicats perquè acudisquen a retirar les seues indemnitzacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa