Diari La Veu del País Valencià
L’exportaveu de Ciutadans a les Corts Alexis Marí visita Rull, Turull i Forn a Lledoners

El diputat del grup Agermanats a les Corts Alexis Marí va visitar aquest divendres els exconsellers catalans Jordi Turull, Joaquim Forn i Josep Rull a la presó de Lledoners, al municipi de Sant Joan de Vilatorrada (el Bages), segons ha pogut saber Diari La Veu. A més, també va veure l’expresident de l’Assemblea Nacional Catalana Jordi Sànchez.

L’ex de Ciutadans va publicar dos enigmàtics missatges des del seu perfil de Twitter que feien referència a aquesta visita al centre penitenciari:

El passat 11 de desembre, Marí ja va visitar Oriol Junqueras i Raül Romeva. “Desgraciats els homes que tenen totes les idees clares”, va escriure el diputat valencià en Twitter. I va afegir: “Sort Raül Romeva”.

En una ultra piulada, Marí va palesar la seua alegria per haver conegut Junqueras. “Ja tens per a resar i per a llegir. Dues de les coses més importants a la vida”, va dir adreçant-se al vicepresident de Catalunya durant el mandat de Carles Puigdemont. Marí va explicar en un article per a Diari La Veu la seua experiència.

Alexis Marí és el primer diputat de les Corts que visita els presos polítics catalans a Lledoners. A més, el passat 9 d’octubre va aprofitar la seua estada a Brussel·les per a trobar-se amb Carles Puigdemont a Waterloo (Bèlgica). L’exportaveu de Ciutadans va acudir a la visita amb Puigdemont junt amb l’exeurodiputada Carolina Punset. La trobada amb l’expresident català va suposar que Ciutadans li obrira un expedient d’expulsió del partit. Finalment, Punset va abandonar la formació d’Albert Rivera el 20 d’octubre tot acusant el partit de “masclista” i “espanyolista”.

Comparteix

Icona de pantalla completa