Diari La Veu del País Valencià
Renfe llança una nova campanya de rebaixes amb descomptes fins al 70% per a llarga distància

Renfe ha posat en marxa la seua campanya de rebaixes amb descomptes de fins al 70% per a viatjar en trens AVE i Llarga Distància (Alvia) amb origen i destinació el País Valencià fins al 28 de febrer. La campanya ‘De rebaixes amb tren’ permet viatjar entre Madrid i València en AVE des de 21,95 euros per trajecte i de València a Barcelona per 12,2 euros, detalla el gestor ferroviari en un comunicat. Aquesta oferta, disponible des d’aquest dimarts, és vàlida per a viatjar fins al dijous 28 de febrer i s’estén a unes places limitades en alguns trens i dies fins a esgotar existències.

En l’oferta d’AVE amb destinació Andalusia, destaquen els trajectes València-Sevilla a partir de 28,05 euros, València-Còrdova per 25,15 euros o València-Màlaga des de 23,3 per trajecte. D’altra banda, altres connexions amb descomptes són les de l’AVE Madrid-Alacant des de 19,7 euros o el Talgo que uneix Barcelona amb Alacant a partir de 15,8 euros. En la campanya ‘De rebaixes amb tren’ es poden trobar bitllets en tarifa promo amb descomptes del 50%, 60% i fins al 70%.

Així mateix, a Castelló, l’oferta inclou viatges en AVE a Madrid per 24,2 euros per trajecte, mentre que el descompte és de dos euros menys si s’opta per l’Alvia que connecta totes dues ciutats. Els trens Talgo que uneixen Castelló amb Barcelona es poden trobar des de 10,65 euros a la pàgina web de la companyia.

Comparteix

Icona de pantalla completa