Diari La Veu del País Valencià
L’agència de col·locació de la Universitat de València aconsegueix 188 contractacions en 2018

L’agència de col·locació de la Universitat de València, gestionada per la Fundació General de la UV, ha tancat 2018 amb un total de 188 contractacions aconseguides, un 30% més que l’any anterior, “gràcies a l’impuls renovador que s’ha donat a la seua àrea d’ocupació”. Els nous contractes procedeixen “especialment” de l’àrea d’humanitats i ciències socials, mentre que les titulacions amb més incorporacions al mercat laboral van ser Relacions Laborals i Recursos Humans, Filologia Anglesa, Dret i Administració i Direcció d’Empreses, segons ha detallat la institució acadèmica en un comunicat.

Així mateix, el nombre d’ofertes de treball ha ascendit durant l’any passat fins a 780 i el d’empreses registrades fins a 252, el que ha augmentat respecte a 2017 en un 13% i un 11%, respectivament. Pel que respecta als sectors en els quals s’engloben les empreses, organismes i entitats que han generat major taxa d’ocupació, la UV ha destacat l’educació, el turisme i l’assessorament empresarial. La directora d’UVocupació, Marisa Quintanilla, s’ha mostrat “molt satisfeta” amb els resultats obtinguts pel servei universitari i ha expressat la voluntat de “continuar treballant per a millorar encara més si cap aquestes xifres”.

Al llarg de l’any passat, es van incorporar al llistat d’empreses registrades en UVocupació mercantils de “gran projecció nacional”. “Un llistat que continuem ampliant i que esperem que genere nombroses i interessants oportunitats d’ocupació per als nostres diplomats i diplomades”, ha afirmat Quintanilla. “Les noves accions que estem implementant des d’UVocupació tracten d’aproximar-nos a l’estudiantat, de facilitar-li les eines que fomenten la seua ocupabilitat i d’establir un contacte més fluid i major interconnexió amb les empreses i el món laboral”, ha afirmat la directora d’UVocupació.

Comparteix

Icona de pantalla completa