Diari La Veu del País Valencià
Ferri optarà a ser el número dos d’Oltra en la llista de Compromís per València

L’actual síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri, ha anunciat aquest dissabte a través de les xarxes socials que es presentarà a les primàries per a intentar ocupar el número dos de la llista en la circumscripció de València. “Em presentaré a les primàries de Compromís perquè no hi ha major honor que ser diputat a les Corts representant el poble valencià. I ho faré com a candidat a encapçalar la circumscripció de València com a número dos de la llista, perquè crec que és el moment de renovar forces i fer molt visible la diversitat. Ara més que mai”, ha manifestat.

D’aquesta manera Ferri es converteix en el segon dirigent del Bloc que anuncia la decisió de concórrer a les primàries. Fa uns dies l’actual president de les Corts, Enric Morera, va fer el pas endavant anunciant una candidatura per a “consolidar el botànic i assumir nous reptes”. Fins i tot Morera, que podria també optar al número dos per València, va deixar entreveure qui li agradaria posar-se al capdavant de la Conselleria d’Economia, si les circumstàncies li ho permeten.

La notícia del portaveu de la coalició al parlament no ha resultat ser cap sorpresa, atés que ell mateix ja ho va indicar fa uns dies en els corredors de les Corts, però en eixe moment, va decidir que encara no era el moment d’anunciar com ho faria perquè volia veure primer el reglament de les primàries, la proposta de les quals va aprovar l’executiva de Compromís aquest passat divendres.

Comparteix

Icona de pantalla completa