Diari La Veu del País Valencià
Intersindical Valenciana defensa la Llei de Serveis Socials davant les amenaces del PPCV

Arran de les amenaces que ha proliferat el PPCV sobre la Llei de Serveis Socials Inclusius, Intersindical Valenciana ha volgut mostrar el seu suport a aquesta normativa. “Les recents argúcies procedimentals dels partits de la dreta valenciana no són més que una forma de negar els avanços que en matèria de serveis socials han de produir-se en la societat valenciana. Uns serveis socials que, com defensa la Intersindical Valenciana, han de tindre un caràcter públic i inclusiu”, explica el sindicat a través d’un comunicat.

No obstant això, Intersindical Valenciana matisa en el seu comunicat que el seu suport és cap a la llei i no cap als representants polítics. “No li donem carta blanca als polítics per a col·locar sobre el paper ideals ètics i després en el dia a dia no aplicar-los. Si la nova llei es caracteritza per alguna cosa és per la seua valentia a l’hora d’aplicar aquest model de drets humans”, afegeixen.

Per això, avisen que estaran “vigilants” respecte al compliment de la llei i seran “molt crítics amb aquells sectors reaccionaris que tiren per terra allò aconseguit”.

“No es tracta de fer seguidisme d’unes sigles polítiques o donar suport a uns partits enfront d’uns altres sinó més aviat de fer costat a tots aquells agents polítics i socials que defensen un Model Social Inclusiu valencià com a referent d’una societat moderna que aspire a erradicar les desigualtats socials”, expliquen.

Comparteix

Icona de pantalla completa