Diari La Veu del País Valencià
Continua ingressat un alumne de Rafelbunyol per la intoxicació alimentària que afectà 63 xiquets

RedactaVeu / Europa Press / València

L’alumne d’un col•legi públic de Rafelbunyol que va ser ingressat aquest divendres en l’Hospital Clínic de València amb un quadre clínic compatible amb toxiinfecció d’origen alimentari, continua ingressat en el centre i el seu estat no revesteix gravetat.

Segons ha informat la Generalitat, fins al moment han sigut atesos en centres sanitaris 63 xiquets d’entre 3 i 12 anys i només ha quedat ingressat un d’ells, mentre que la resta han sigut donats d’alta.

Salut Pública va aplicar el protocol indicat en aquests casos, consistent en l’estudi epidemiològic, que orienta la recerca i l’anàlisi de mostres preses en el centre, que determinarà l’origen.

Des de la Conselleria de Sanitat van indicar aquest divendres que els resultats tardaran uns dies i, de moment, no es pot concretar si es tracta d’una infecció, una salmonel•la o qualsevol altra intoxicació, han apuntat fonts sanitàries.

Els menors, sobretot d’Infantil, presentaven diferents símptomes similars -febre, dolor de panxa i vòmits-, tal com apunta l’AMPA del col•legi en la seua pàgina de Facebook, que recomana acudir al centre de salut de la localitat en el cas que els estudiants presenten aquest estat.

Comparteix

Icona de pantalla completa