L'ordenança de mobilitat de València inclourà la regulació dels taxis i els VTC

La Mesa del Taxi ha pactat la creació d'un espai de treball tècnic per a abordar les qüestions que s'incloguen en la normativa
21 octubre 2019 17:45h
La Junta de Govern Local va aprovar una moció per a introduir les modificacions necessàries sobre la prestació del servei de transport públic discrecional de persones viatgeres. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. L'Ajuntament de València i representants del sector del taxi han acordat aquest dilluns iniciar el procés perquè l'ordenança de Mobilitat incloga la regulació del taxi i els Vehicles de Transport amb Conductor (VTC). La Mesa del Taxi, en la qual participa el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, també ha pactat la creació d'un espai de treball tècnic, que comptarà amb representació del sector del taxi i personal tècnic de la Regidoria, per a abordar de manera eficaç les qüestions que s'incloguen en l'ordenança. 

Segons explica l'Ajuntament, aquest procés s'inicia després que el passat 18 d'abril la Junta de Govern Local aprovara una moció per a introduir com més prompte millor les modificacions necessàries sobre la prestació del servici de transport públic discrecional de persones viatgeres, mitjançant arrendament de vehicles amb conductor. 

En concret, la moció va establir que els serveis a prestar pels VTC es contractaren, almenys, amb una hora d'antelació, una mesura que s'emmarca en les competències que la Generalitat atorga en aquesta matèria a les administracions locals a través del Decret llei 4/2019, de 29 de març, que regula el sector.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next