Pasdobles, bous i discomòbils: l'oferta de Ciutadans per a convéncer l'electorat d'Orpesa

La formació taronja organitza un acte de campanya de les municipals del 26 de maig amb "bous per a totes les edats" com a reclam
20 maig 2019 11:31h

VALÈNCIA. Les formacions polítiques cada vegada aguditzen més l'enginy amb l'objectiu d'atraure públic als seus actes de campanya. La necessitat de mobilitzar persones que no siguen únicament els convençuts han portat els partits a idear tertúlies veïnals, a organitzar plataformes ciutadanes de suport a un candidat o a donar el seu telèfon per a atendre els requeriments de l'electorat.

Alguns, però, segueixen apostant pels clàssics. És el cas de Ciutadans d'Orpesa, a la Plana Alta, que ha decidit fer el seu acte central de campanya a la plaça de bous del municipi el pròxim divendres 24 de maig. La localització no és casualitat, ja que, segons el cartell anunciador, el míting de la candidata a l'Alcaldia d'Orpesa, Araceli de Moya, estarà precedit d'una capeja amb "vaques per a totes les edats".

L'acte 'polític' començarà amb allò que el partit ha batejat com una "vesprada de música en directe" amb "pasdobles, vals, tangos...". A les 20.00 hores hi ha prevista una capeja amb "vi i picadeta" i mig hora més tard serà l'espectacle taurí amb "vaques per a totes les edats". El punt final a l'acte el posarà el discjòquei Abel Espina.

Crida l'atenció que el cartell no fa cap referència al parlament de la candidata a l'Alcaldia d'Orpesa ni tampoc al de cap altre representant de Ciutadans. Això sí, el cartell diu en lletres ben grans que l'entrada a la festa és "lliure".

next