El PSOE i Junts per Catalunya es reuniran dimarts vinent per a parlar sobre la investidura

La trobada serà a les 16 hores al Congrés dels Diputats i comptarà amb la presència de Laura Borràs i Míriam Nogueras per part de la formació catalana, i d'Adriana Lastra pel Partit Socialista
30 novembre 2019 16:50h
La trobada serà a les 16 hores al Congrés dels Diputats. / ACN

VALÈNCIA (ACN). El PSOE i Junts per Catalunya es reuniran dimarts vinent, 3 de desembre, per primera vegada després de les eleccions general del 10N per a parlar de la investidura, segons han confirmat fonts de Junts per Catalunya. 

La trobada serà a les 16 hores al Congrés dels Diputats i comptarà amb la presència de Laura Borràs i Míriam Nogueras per part de la formació catalana. Borràs i Nogueras es reuniran amb l'equip negociador del PSOE, encapçalat per Adriana Lastra, cinc dies després de la trobada entre ERC i els socialistes per a desencallar la investidura de Pedro Sánchez. 

Els republicans, liderats per Gabriel Rufián, van eixir de l'entrevista mantenint el 'no' a Sánchez però reconeixent que la trobada havia servit per a trobar punts en comú i voluntat compartida de diàleg per a abordar "el conflicte polític" a Catalunya. ERC també va anunciar que s'havia acordat celebrar el dimarts 3 de desembre una nova reunió al Congrés amb el PSOE, presumiblement abans que ho faça amb Junts per Catalunya.

next