El PSPV vol "que la gent entenga que, més enllà del bloqueig institucional, cal un govern fort i progressista"

El responsable de campanya, José Muñoz, afirma que és "important un govern de Sánchez a Madrid" perquè "la Comunitat Valenciana continue avançant de la mà de Ximo Puig"
1 novembre 2019 00:05h
Muñoz ha encetat aquest dijous a la nit la campanya electoral del PSPV. / EP

VALÈNCIA. El secretari d'organització del PSPV i responsable de la campanya per a les eleccions generals del 10N, José Muñoz, ha assegurat que "allò important és que la gent entenga que, més enllà del bloqueig institucional, toca un govern fort, un govern progressista". 

Així ho ha afirmat Muñoz aquest dijous l'acte d'inici de campanya dels socialites al barri obrer de Sant Marcel·lí, a València, tot assegurant que cal un govern progressista encapçalat per Pedro Sánchez "per a continuar fent les polítiques progressistes que ha fet en els últims anys, polítiques per a les persones". 

Muñoz també ha insistit en "la importància del govern de Sánchez a Madrid" perquè "la Comunitat Valenciana continue avançant de la mà de Ximo Puig". A més, ha indicat que el treball de campanya es dirigirà tant a actes al carrer com a les xarxes socials.

next