Pugna entre el PSOE i Compromís per l'ús del domini ahoraespaña.com

La direcció web que el PSOE ha imprés en milions de paperetes dirigeix a una pàgina de Compromís que critica la incapacitat dels socialistes per a formar govern 
25 octubre 2019 18:34h
El PSOE reclama un domini que ara està en mans de Compromís. / EFE

VALÈNCIA (EFE/Redacció). El PSOE i Compromís s'han vist embolicats en una pugna pel domini ahoraespaña.com que la coalició valencianista ja utilitza en una web crítica amb els socialistes i que el partit de Pedro Sánchez reclama com a seu.

El passat 30 de setembre, en l'acte de presentació de la seua campanya, els socialistes anunciaven el lema "Ara govern, ara Espanya", i aquell mateix dia Compromís va adquirir el domini "ahoraespaña.com".

Amb aquest domini Compromís va crear una web, activa des del 12 d'octubre, la qual mostra les "víctimes" de la falta d'un acord per a un govern socialista.

Fonts de Compromís han confirmat a EFE que han efectuat la compra i estan utilitzant el domini, mentre que fonts socialistes asseguren, per part seua, que el PSOE va demanar el registre del domini abans que Compromís, el 24 de setembre, i que el va pagar i el va obtindre oficialment el dia 27 del mateix mes.

Malgrat això, Diari La Veu ha comprovat que l'únic domini que porta a una pàgina web relacionada amb el PSOE és "ahoraespana.com". És a dir, el mateix domini, però amb la lletra n en lloc de la ñ.

Milions de fullets del PSOE dirigeixen a la web de Compromís

Per ara, els socialistes han imprés milions de fullets de propaganda electoral amb la web www.ahoraespaña.com, que dirigeix a la pàgina crítica creada per Compromís.

El PSOE culpa de l'ocorregut a l'empresa que concedeix els dominis, a la qual s'ha dirigit demanant una solució sense haver obtingut encara resposta. Els serveis jurídics del partit estan estudiant si prenen alguna mesura addicional, segons han assenyalat a EFE fonts socialistes.

Però des de Compromís expliquen que la seua web porta activa des del 12 d'octubre i recorda que des de llavors ha eixit en nombrosos mitjans de comunicació. D'ací la seua sorpresa perquè el PSOE reclame ara el domini.

A més, des de la coalició asseguren que fins fa dos dies el PSOE no es va posar en contacte amb ells per aquesta qüestió i es pregunten per què els socialistes no van usar el domini si, com diuen, el van comprar abans.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Agermana't ara! Si ho fas, rebràs un butlletí exclusiu amb l'avançament dels continguts. 

                       
next