Puig respondrà sobre l'autogovern, l'emergència climàtica i Catalunya en la pròxima sessió de control de les Corts

Toni Cantó interpel·larà Puig sobre si el Consell "paralitzarà les mesures que han portat a Catalunya a la ruptura social i a l'aparició de violència"
14 octubre 2019 16:26h
Puig respondrà les preguntes dels grups parlamentaris el pròxim dijous. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. (EP) El president de la Generalitat, Ximo Puig, respondrà als grups en la sessió de control en les Corts del pròxim dijous preguntes sobre autogovern, mesures davant la situació econòmica, l'emergència climàtica, la "ruptura social" a Catalunya i ajudes a entitats independentistes.

El síndic de Ciutadans en la cambra autonòmica, Toni Cantó, interpel·larà Puig sobre si el Consell "paralitzarà les mesures que han portat a Catalunya a la ruptura social i a l'aparició de violència".

En el cas de Compromís, el portaveu, Fran Ferri, preguntarà al president per com valora el funcionament de l'autogovern valencià i la seua "capacitat per a millorar la vida dels valencians i valencianes".

Des del PP, la pregunta de la síndica Isabel Bonig serà la de com afronta el Consell "l'actual escenari de desacceleració econòmica".

La portaveu de Unides Podem, Naiara Davó, centrarà la seua interpel·lació en l'emergència climàtica i en quines són les mesures plantejades pel Consell "en coordinació amb altres administracions per a combatre els efectes de l'emergència climàtica" al País Valencià i donar resposta a la situació.

El grup parlamentari de Vox, a través del parlamentari José María Llanos, preguntarà a Puig pels motius pels quals el Consell "rega de subvencions Acció Cultural del País Valencià, una entitat independentista i, per tant, amb unes finalitats contràries al marc legal espanyol i autonòmic".

next