Rivera fa una última crida als indecisos perquè Ciutadans "tinga la clau d'Espanya"

El líder de Cs confia que el seu partit traga millors resultats que els pronosticats per les enquestes perquè fins ahir "hi havia molts indecisos"
10 novembre 2019 11:11h
RIvera ha votat a un centre escolar de Pozuelo de Alarcón, a Madrid. / EP

MADRID (ACN). El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat un "esforç" als votants "moderats, liberals, de classe mitjana i indecisos" perquè vagen a votar aquest diumenge 10 de novembre.

"Podem tindre la clau d'Espanya, podem desbloquejar el país i el podem posar en marxa", ha dit Rivera tot just després de votar a Pozuelo de Alarcón. El president de Cs ha avisat que si els "moderats" es queden a casa i el "centre no es fa més gran, guanyen els extrems", la qual cosa dibuixa un escenari "ingovernable".

Rivera s'ha reivindicat com a garant de la "sensatesa" i "l'únic" que encara que estiga a l'oposició farà "un pas endavant per desbloquejar" la situació política espanyola. El líder de Cs ha assegurat que encara "hi ha partit" malgrat la baixada de la formació taronja que pronostiquen els sondeigs i ha dit que dissabte un 25% dels votants encara no havia decidit el seu vot.

Rivera també ha tornat a reclamar al govern espanyol en funcions que garantisca que a Catalunya es pot votar amb "absoluta llibertat": "Cap radical pot coartar la llibertat", ha remarcat.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next