Rivera visita València el dimarts 5 de novembre en una campanya centrada en Andalusia, Catalunya i Madrid

Ni el candidat de Ciutadans ni Inés Arrimadas visitaran el País Basc abans de les eleccions
30 octubre 2019 13:34h
L'obertura oficial de la campanya de Ciutadans, dijous a la nit, es farà a Cadis. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA/MADRID (EP). El president de Ciutadans i candidat a la Presidència del govern espanyol en les eleccions del 10 de novembre, Albert Rivera, portarà el pes de la campanya de les eleccions generals i se centrarà en Andalusia, Catalunya, Madrid i el País Valencià, amb visita el dimarts 5 de novembre a la vesprada a València. 

L'obertura oficial de la campanya, dijous a la nit, es farà a Cadis, on unes hores abans Rivera té programat un altre acte. Els altres caps de cartell començaran la campanya electoral –que aquesta vegada durarà només una setmana en lloc de quinze dies– en les respectives demarcacions on concorren als comicis. 

L'endemà al matí, a Màlaga, es presentaran les propostes econòmiques i fiscals de Ciutadans. En aquest cas, Rivera estarà acompanyat pels principals responsables d'aquesta part del programa: el líder de Ciutadans al Parlament Europeu, Luis Garicano, i Marcos de Quinto i María Muñoz, candidats al Congrés per Madrid i València.

Encara està per confirmar l'agenda de dilluns, abans del debat televisat entre els cinc principals candidats a la Moncloa que se celebrarà a la nit. Per a tancar la campanya electoral s'ha triat Barcelona, on el líder de Ciutadans estarà al costat d'Arrimadas.

No obstant això, l'agenda està oberta i, de fet, des de Ciutadans indiquen que s'afegiran visites a altres llocs, com ara Castella i Lleó i Extremadura, que se sumen a les ciutats per on Rivera i Arrimadas han passat al llarg de la precampanya. El que sí que avancen en el partit és que ni Rivera ni Arrimadas aniran al País Basc aquesta vegada.

next