Sánchez segueix negociant amb els grups i se sotmetrà "prompte" a la investidura "amb suports o sense"

La presidenta del PSOE, Cristina Narbona, assegura que "es treballa molt" per a aconseguir els vots necessaris
18 juny 2019 11:24h
Tal com ja va apuntar aquest dilluns el secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, la investidura tindrà lloc "prompte", malgrat que encara no hi ha data concreta. En la imatge, Pedro Sánchez al Congrés el passat 21 de maig. / JAVIER BARBANCHO, ACN

MADRID. La presidenta del PSOE, Cristina Narbona, ha assegurat aquest dimarts que l'equip de Pedro Sánchez està negociant per a aconseguir els suports necessaris per a la investidura, tot i que ha advertit també que el líder del PSOE s'hi presentarà "amb suports o sense". 

Tal com ja va apuntar aquest dilluns el secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, la investidura tindrà lloc "prompte", malgrat que encara no hi ha data concreta. 

"S'està negociant i espere que tinguem els suports tan prompte com siga possible", ha afirmat Narbona, que ha apuntat que, "si no s'estiguera negociant, no seria responsable" anar a la investidura, "però done fe que es treballa molt". Preguntada per la possibilitat de convocar eleccions novament, ha sentenciat: "Esperem que no".

next