Sánchez anima a la participació: "El vot de hui elegirà l'Espanya del demà"

El candidat socialista ha evitat parlar de possibles sumes i ha demanat a la ciutadania que vote per a aconseguir "l'estabilitat necessària per a poder formar govern"
10 novembre 2019 10:38h
El líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha votat aquest diumenge a primera hora al seu col·legi electoral de Pozuelo de Alarcón. / @PSOE

MADRID (ACN). El líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha votat aquest diumenge a primera hora al seu col·legi electoral de Pozuelo de Alarcón al costat de la seua dona, Begoña Gomez.

Sánchez ha fet una crida a la participació i s'ha mostrat confiat que la jornada transcorrerà amb "normalitat" a Catalunya. "Hem desplegat forces i cossos de seguretat de l'Estat i totes les institucions són conscients de la responsabilitat que tenen perquè estem parlant d'un dret fonamental com el de vot, i esperem que la democràcia transcórrega per les vies normals en un dia tan important", ha afirmat en declaracions als mitjans.

Sánchez ha demanat als ciutadans que vagen a les urnes: "La democràcia ens uneix com a país, ens fa més forts i uneix en una sola veu la voluntat de tots els espanyols per decidir el destí comú". "El vot de hui elegirà l'Espanya del demà", ha dit.

El candidat socialista ha evitat parlar de possibles sumes per a formar govern. "Primer votem, després veurem els escons i després a governar, però Espanya necessita estabilitat", ha sentenciat. També s'ha mostrat "raonablement optimista", ja que creu que "la jornada electoral de hui discorrerà amb total garantia". Per això ha animat "tots els ciutadans a votar" per a tindre "l'estabilitat necessària per a poder formar govern". 

Sobre la participació, ha apuntat que espera que siga "bastant positiva" perquè "la democràcia isca enfortida i la legitimació del resultat electoral siga superior a la del 28A".

next