Tsunami Democràtic anuncia "l'acció més ambiciosa" de l'11 al 13 de novembre: "Preparem-nos per a un 11S de 3 dies"

La plataforma recomana a la gent que agafe festa a la faena almenys un dels tres dies i que prepare roba d'abric, menjar i bateries per als mòbils 
8 novembre 2019 10:59h
L'ocupació de l'aeroport del Prat va ser una de les primeres accions de Tsunami Democràtic. / ACN

BARCELONA (ACN). Tsunami Democràtic anuncia "protestes continuades" de l'11 al 13 de novembre i, sense revelar-ne detalls, assegura que serà "l'acció més ambiciosa" que fins ara ha proposat. En un comunicat, la plataforma crida els ciutadans a preparar-se per un "11S de tres dies". Concretament, recomana que la gent s'agafe festa a la faena almenys un dels tres dies i que estiga disposada a desplaçar-se pel territori i, si és possible, passar la nit fora de casa.

"Prepara roba d'abric, bateries extra per al mòbil, menjar, sac de dormir, tenda de campanya i una actitud tenaçment no violenta", afegeixen. Així doncs, presenta les accions programades a més de 300 municipis durant la jornada de reflexió de dissabte com un "test" de cara als tres dies de protestes continuades.

Tsunami Democràtic considera "molt important" que els ciutadans es descarreguen la darrera versió de l'app, que considera que "és la més segura contra els atacs", i demana que es tinga a punt l'aplicació per a aquest dissabte, ja que es farà servir per a enviar comunicacions i per a "provar-la tècnicament".

Segons la plataforma, "mentre no hi haja una solució política a l'exercici del dret a l'autodeterminació, a la llibertat dels presos, exiliats i represaliats i al lliure exercici de drets fonamentals, la gent continuarà mobilitzada i demostrant la seua força. Siga quin siga el resultat de les eleccions i les vegades que es repetisquen".

Tsunami també ha anunciat que, a partir del 9 de novembre, totes les accions seran vehiculades a través de l'app, Telegram, Twitter i Instagram.

next